Savoarea preparatelor cu specific american, la Fryday, noul restaurant din food court Iulius Mall Suceava

De curând, pofticioșii au o nouă destinație în food court-ul Iulius Mall Suceava. FRYDAY le propune un concept delicios și inedit – cartofi prăjiți în ulei de alune – și un meniu apetisant, din care nu lipsesc burgerii.

Dacă îți este poftă de gustul unor cartofi rumeniți perfect sau al unui burger suculent, FRYDAY, noua locație din food court Iulius Mall Suceava, este locul potrivit pentru răsfățul tău culinar. Restaurantul de tip fast food propune cartofi delicioși și proaspeți, tăiați chiar în bucătăria locației, sub privirile clienților, și realizați după o rețetă aparte, pentru că sunt prăjiți în ulei de alune. Astfel, sunt mai gustoși, dar și mai sănătoși. Pentru un plus de savoare, poți opta pentru o varietate de sosuri, care pun în valoare gustul natural al cartofilor.

Lângă o porție de cartofi apetisanți este întotdeuna binevenit un burger bine gătit. La FRYDAY poți alege îndrăgitul preparat cu specific american realizat din carne de vită și ingrediente de cea mai bună calitate, în combinații care îți pun pofta pe jar. Desigur, nu lipsesc nici topping-urile bine alese, 14 la număr, care amplifică gustul și te cuceresc instant.

Pentru cei care simt că meniul nu este complet fără un desert delicios, la FRYDAY pot desăvârși experiența culinară cu un milkshake în arome irezistibile, date de sosurile preparate „in house”, sau cu o înghețată cremoasă, pe care o găsești în numeroase sortimente.