Acasă Evenimente Expoziţie de desene realizate de elevii suceveni, la “Casa Prieteniei” Suceava

Expoziţie de desene realizate de elevii suceveni, la “Casa Prieteniei” Suceava


Intră acum și în grupul de

Expoziţia de desene intitulată “Simboluri de Paşte”, din cadrul programului “Paştele în Bucovina”, a fost vernisată miercuri, începând cu ora 12:00, la “Casa Prieteniei” Suceava. La eveniment a avut loc, totodată, şi premierea participanţilor şi a câştigătorilor concursului organizat cu ocazia acestei expoziţii.

La concurs au participat elevi de la 24 de şcoli din judeţul Suceava. În urma unei selecţii, au intrat în competiţie un număr de 215 elevi, care au prezentat, prin intermediul desenelor expuse, percepţia copiilor asupra Sărbătorii Pascale şi a semnificaţiilor ei.



Organizatorii expoziţiei “Simboluri de Paşte”, Consiliul Judeţean Suceava şi Complexul Muzeal Bucovina, au acordat diplome de participare tuturor elevilor înscrişi la concursul de desene.

Ioanei Gontariu, elevă în clasa a ІV-a la Colegiul de Artă “Ciprian Porumbescu” Suceava, i s-a acordat premiul І, premiul ІІ mergând către Codrin Valentin Rusu, elev în clasa a VІІ-a la Şcoala Nr.3 “Mihai Eminescu” din Rădăuţi, în timp ce premiul ІІІ a fost câştigat de Alexandra Sfichi, elevă în clasa a ІV-a B la Şcoala Nr.10 Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version