Motocicliştii au pus stăpânire pe Suceava


Intră acum și în grupul de

Motociclişti din toată ţara s-au întâlnit sâmbătă la Suceava, în parcarea complexului comercial Iulius Mall. Posesorii şi pasionaţii de motoare au luat cu asalt parcarea mall-ului sucevean pentru a-şi etala cu mândrie “bijuteriile” cu mulţi cai putere şi, totodată, pentru a efectua demonstraţii de îndemânare şi profesionalism.

Manifestarea organizată de Bukowina Motor Club şi Iulius Mall Suceava, a sprijinit campania de prevenire a accidentelor rutiere, “Existăm în trafic”, prin efectuarea unei parade susţinută de cei aproximativ 150 de motociclişti care au participat la eveniment. Aceştia au parcurs oraşul, deplasându-se în coloană, acţiunea fiind supravegheată în permanenţă de organe ale poliţiei rutiere sucevene, care au asigurat buna desfăşurare a circulaţiei.

În jurul orei 13:00, motocicliştii au revenit în parcarea Iulius Mall pentru a participa la concursul “de mers încet” şi pentru a continua demonstraţiile de îndemânare care au asigurat deliciul publicului prezent în parcarea complexului comercial sucevean.

George Cristian Rusu, unul dintre organizatorii evenimentului şi membru Bukowina Motor Club, a declarat pentru NewsBucovina.ro că la această manifestare au participat motociclişti din toată ţara, “sprijinim campania iniţiată de Iulius Mall, pentru a preveni accidentele rutiere, dar suntem aici şi ca să sărbătorim Ziua Motociclistului, din data de 10 mai”, a adăugat acesta.

Fumul gros emanat de motociclete, burn-out-urile efectuate de motociclişti şi sunetele motoarelor turate la maximum au reuşit să adune în parcarea centrului comercial un număr mare de curioşi dornici să asiste la “spectacolul” oferit de cei de la Bukowina Motor Club.


Intră acum și în grupul de