În acest weekend, la Iulius Mall Suceava vor avea loc târguri cu delicii turcești și de accesorii, iar cumpărătorii vor fi răsplătiți cu premii

Zilele următoare, la Iulius Mall Suceava se vor desfășura târguri tematice pentru pofticioși și pentru pasionații de accesorii. În plus, sesiunile de shopping vor fi răsplătite cu premii, arată un comunicat de presă al mallului sucevean.

Astfel, de vineri până duminică inclusiv (13 – 15 septembrie), în intervalul orar 10:00 – 22:00, sucevenii sunt așteptați în parcarea Iulius Mall Suceava să se delecteze cu delicii turcești.

Iubitorii de bucate orientale au ocazia să se răsfețe cu mâncăruri apetisante din țara cu una dintre cele mai bogate tradiții gastronomice, la Târgul Produselor Turcești. Direct de pe mesele sultanilor, produsele vă vor încânta papilele gustative, cu arome desăvârșite. Baclava savuroasă, kebab delicios, tantuni, înghețată și faimoasa cafea la nisip se numără printre preparatele care îi vor cuceri pe pofticioși,” anunță organizatorii.

Totodată, până duminică inclusiv, la parterul Iulius Mall Suceava vor avea loc târgurile Bag Expo și Expo Mineralia.

Pentru că a început noul an școlar, Bag Expo îi întâmpină pe elevi și studenți, dar și pe toți pasionații de accesorii, cu modele care să răspundă tuturor preferințelor în materie de rucsacuri și genți.

Tot acolo pot fi găsite nenumărate alte plicuri elegante, genţi casual sau sport, clutch-uri, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate, borsete, genţi pentru laptop, portofele și curele se află în oferta târgului.

Pe lângă asta, în aceeași perioadă, Iulius Mall găzduiește Expo Mineralia. „Piese deosebite, realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase vor cuceri iubitoarele de bijuterii. Mai mult, cei interesați pot afla care sunt proprietăţile fiecărei pietre, ce se potriveşte zodiilor şi personalităţilor lor sau cum le pot influenţa starea de sănătate,” precizează sursa citată.

În plus, până pe 15 septembrie, cei care fac cumpărături în valoare de 100 de lei pot câștiga un premiu instant.

Zilnic, primii 175 de clienți care vin la Centrul Info cu bonurile fiscale vor fi înregistrați în aplicație și vor câștiga un cadou pe loc: vouchere în valoare de 100 de lei la brandurile fashion Bershka, H&M și Tom Tailor și în valoare de 50 de lei la Kenvelo, Lee Cooper, Intersport, C&A și Cărturești, dar și băuturi răcoritoare.

Mai mult, în fiecare week-end din campanie, prin tragere la sorți va fi desemnat câte un câștigător al unui MacBook Pro.