Târg de produse handmade și ateliere de creație pentru copii, în week-end, la Iulius Mall Suceava

Un sfârșit de săptămână cu evenimente pentru întreaga familie se pregătește la Iulius Mall Suceava. Iubitorii de obiecte handmade pot alege piese aparte de la un târg tematic, în timp ce prichindeii au verde la distracție, în cadrul atelierelor de creație.

De vineri până duminică inclusiv, în perioada 20 – 22 septembrie 2019, iubitoarele de accesorii își pot alege noi bijuterii unicat, de la Târgul de Obiecte Handmade. Doamnele și domnișoarele care vor să fie cochete, dar și domnii care caută cadouri speciale, sunt așteptați la parterul Iulius Mall Suceava, să descopere articole realizate manual, prin tehnici inedite. Atent lucrate, cerceii, colierele, brățările, dar și alte accesorii, sunt realizate din pietre prețioase sau semiprețioase, mărgele, fimo ori piele. Meșterii propun și articole decorative, cutii de bijuterii pictate manual, tablouri, ceasuri de perete, dar și obiecte vestimentare și cosmetice naturale.

Odată cu începerea școlii,se reiau și îndrăgitele întâlniri creative pentru prichindei, la Iulius Mall Suceava. Sâmbătă, 21 septembrie, de la orele 14.00 și 15.00, copiii își pot pune în valoare îndemânarea, realizând decorațiuni pentru camera lor. Aceștia sunt așteptați la atelierele de creație, care se vor desfășura în zona magazinelor pentru copii, să dea frâu liber imaginației și să își dezvolte latura artistică. Atelierele sunt susținute de specialiștii de la Creativ & Deco, iar participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înscrierile se pot face la Centrul Info, în ziua desfășurării atelierelor.