Proiectul “Bikeland” invită turiştii la plimbare “Cu bicicleta prin Carpaţi”


Intră acum și în grupul de

Proiectul “Bikeland”, realizat de Centrul Social şi de Afaceri “Yaremche” din Ucraina, în parteneriat cu Asociaţia pentru Turism, Cultură şi Tineret “Pro Moldoviţa”, a fost lansat sâmbătă, la sediul CJ, în prezenţa vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Ilie Vasile, şi a viceconsulului Consulatului General al Ucrainei în Suceava, Mikhailo Lienko.

Acest proiect, finanţat prin fonduri europene, îşi propune promovarea turismului activ în zona Carpaţilor, între Ucraina şi România. Deşi aproape toate activităţile din cadrul proiectului se desfăşoară în Ucraina, potrivit declaraţiilor organizatorilor, evenimentul este unul de vecinătate româno-ucraineană şi reprezintă o apropiere culturală şi turistică pentru cele două ţări implicate.

“Bikeland”, proiect finanţat în proporţie de 90% de Uniunea Europeană, urmăreşte sporirea numărului de turişti din zona Carpaţilor prin promovarea practicării sportului ca mijloc de relaxare, invitând potenţialii turişti să se deplaseze “Cu bicicleta prin Carpaţi”.


Intră acum și în grupul de