Sergiu Corbu Bondor va prezenta un proiect muzical inedit la Biblioteca Bucovinei


Intră acum și în grupul de

În data de 3 octombrie, cu începere de la ora 15.23, la Sala de Artă „Elena Greculesi” a Bibliotecii Bucovinei „I.G. Sbiera” din Suceava se va desfășura proiectul muzical gândit de Sergiu Corbu Bondor și Luiza Mitu intitulat „Blana con Dios. Starea 23. Oameni SH’OU”.

„Este vorba despre un nou concept CORBU, pe parcursul căruia drâmba, cavalul, vioara, chitara, incantaţiile, povestea şi visul se succed într-un vârtej ce are propria logică, gândit până în cel mai mic amănunt, menit să creeze pentru fiecare ascultător în parte acea Stare 23”, arată un comunicat al organizatorilor.

Segiu CORBU Bondor afirmă despre conceptul care va fi pus în scenă la Biblioteca Bucovinei că este un mod personal de a fi mai aproape de publicul-spectator, de oameni, spații și situații, și nu oricum, ci fără inhibiții și prejudecăți vizavi de actul artistic.

Sergiu Corbu Bondor este inițiatorul proiectului muzical Corbu. Este cunoscut în lumea muzicală pentru formația de punk acustic folcloric medieval AD HOC. A urcat pe scene naționale și internaționale, performând la vioară, împreună și alături de nume precum Phoenix, Celelate Cuvinte, Dirty Shirt, Hara, Farfarello, Haggard, Gabriela Cilmi, Macy Gray, Guano Apes. Este absolvent al Universității din Oradea cu specializarea în pedagogie muzicală și interpretare vioară, instrumentul care la consacrat, de altfel. Iar ca instrumente secundare: chitara, mandolina, fluierul, cavalul și drâmba.

„Cu această ocazie sunt invitați la Biblioteca Bucovinei toți cei care sunt iubitori de autentic în materie de muzică și nu numai. Cu siguranță că Starea 23 ne va seduce, introducându-ne în lumea de o poeticitate rară a artei veritabile,” mai menționează comunicatul Bibliotecii Bucovinei „I. G. Sbiera”.


Intră acum și în grupul de