Frumoasele bucovinence, aşteptate să se înscrie la Miss Universe România 2009


Intră acum și în grupul de

Frumoasele din Bucovina au posibilitatea de a participa la Miss Universe România 2009. Astfel, până pe data de 11 iunie au loc înscrierile pentru concursul de frumuseţe Miss Universe Romania 2009. Toate tinerele între 18-27 de ani se pot înscrie în concurs pe site-ul oficial www.MissUniverseRomania.com sau în cadrul Baneasa Shopping City.

Potrivit organizatorilor, concurentele trebuie să fie inteligente, frumoase, cu o condiţie fizică excepţională, să aibă stil personal bine definit, să fie carismatice şi cu tărie de caracter. Câştigătoarea Miss Universe Romania va fi întruchiparea femeii timpului nostru, capabilă să-şi asume succesul cu graţie şi să poată face faţă presiunii de a fi deţinătoarea unui titlu internaţional.

Faza naţională Miss Universe Romania 2009, îşi va desemna câştigătoarea pe data de 27 iunie, în cadrul unui show televizat de către TVR 1, sub înaltul patronaj al Ministerului Turismului. Miss Universe Romania va avea şansa de a reprezenta România, pentru prima dată după 11 ani, la concursul internaţional ce se va desfăşura în acest an într-un „Colţ de Paradis” – Bahamas, fiind transmis în direct de postul de televiziune NBC în peste 170 de ţări, pe data de 23 august 2009.

„După 11 ani, avem în sfârşit, posibilitatea să demonstrăm că româncele se pot înscrie în topul frumuseţilor mondiale. Aştept cu nerăbdare ziua în care vom găzdui finala concursului Miss Universe, chiar în România”, a spus Mike Costache, deţinătorul licenţei pentru Miss Universe Romania.

Premiile concursului sunt pe măsura frumuseţii participantelor, ajungând la valoarea totală de peste 100.000 de euro.


Intră acum și în grupul de