Întâlniri de suflet cu actorul Vladimir Găitan, care va vizita mai multe localități din județul Suceava. Programul întâlnirilor

Asociația Fălticeni Cultural organizează în perioada 16-18 octombrie 2019 câteva întâlniri de suflet cu maestrul Vladimir Găitan, care va vizita mai multe localități din județul Suceava.

Programul întâlnirilor de suflet cu Vladimir Găitan:

– Miercuri, 16 octombrie 2019, de la ora 18: Întâlnirea Maestrului Vladimir Găitan cu tinerii de la Clubul Video Art de la Colegiul Național ”Petru Rareș” din Suceava.

– joi, 17 octombrie 2019, de la ora 11, la Sala ”Draga Olteanu Matei” – Fălticeni: Deschiderea oficială a Cinema Vladimir Găitan (primul cinematograf gratuit din țară). Prezentarea filmelor: ”Supraviețuitorul” (ora 11), ”Poker” (ora 15) și ”Ultima noapte de dragoste” (ora 17).

– Vineri, 18 octombrie 2019, de la ora 10: Întâlnirea Maestrului Vladimir Găitan cu prietenii din Bosanci la Căminul Cultural ”Vladimir Găitan”. Prezentarea Filmului ”Pentru Patrie”.

– Vineri, 18 octombrie 2019, de la ora 13: Întâlnirea Maestrului Vladimir Găitan cu tinerii de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare”. Prezentarea filmului ”Ultima noapte de dragoste”.

– Vineri, 18 octombrie 2019, de la ora 19: Întâlnirea Maestrului Vladimir Găitan cu prietenii din Suceava la Universitatea ”Ștefan cel Mare” (Auditorium ”Joseph Smith”). Prezentarea filmului ”Poker”.