Întâlniri de suflet cu actorul Vladimir Găitan, care va vizita mai multe localități din județul Suceava. Programul întâlnirilor


Intră acum și în grupul de

Asociația Fălticeni Cultural organizează în perioada 16-18 octombrie 2019 câteva întâlniri de suflet cu maestrul Vladimir Găitan, care va vizita mai multe localități din județul Suceava.

Programul întâlnirilor de suflet cu Vladimir Găitan:

– Miercuri, 16 octombrie 2019, de la ora 18: Întâlnirea Maestrului Vladimir Găitan cu tinerii de la Clubul Video Art de la Colegiul Național ”Petru Rareș” din Suceava.

– joi, 17 octombrie 2019, de la ora 11, la Sala ”Draga Olteanu Matei” – Fălticeni: Deschiderea oficială a Cinema Vladimir Găitan (primul cinematograf gratuit din țară). Prezentarea filmelor: ”Supraviețuitorul” (ora 11), ”Poker” (ora 15) și ”Ultima noapte de dragoste” (ora 17).

– Vineri, 18 octombrie 2019, de la ora 10: Întâlnirea Maestrului Vladimir Găitan cu prietenii din Bosanci la Căminul Cultural ”Vladimir Găitan”. Prezentarea Filmului ”Pentru Patrie”.

– Vineri, 18 octombrie 2019, de la ora 13: Întâlnirea Maestrului Vladimir Găitan cu tinerii de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare”. Prezentarea filmului ”Ultima noapte de dragoste”.

– Vineri, 18 octombrie 2019, de la ora 19: Întâlnirea Maestrului Vladimir Găitan cu prietenii din Suceava la Universitatea ”Ștefan cel Mare” (Auditorium ”Joseph Smith”). Prezentarea filmului ”Poker”.


Intră acum și în grupul de