Teatru și ateliere de creație pentru copii, în weekend, la Iulius Mall Suceava

În acest weekend, Iulius Mall Suceava este gazda mai multor evenimente. Astfel, tinerii absolvenți sunt invitați să cunoască posturile de muncă disponibile, iar cei mici își pot exersa abilitățile în cadrul atelierelor de creație, apoi au întâlnire la teatru.

Potrivit unui comunicat de presă al Iulius Mall Suceava, vineri, 18 octombrie 2019, de la ora 10.00, Iulius Mall Suceava va fi gazda evenimentului Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, organizat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM). La etajul 1, absolvenții vor putea să interacționeze direct cu mediul de afaceri, această acțiune facilitând accesul tinerilor la locurile de muncă disponibile.

Sâmbătă, 19 octombrie, continuă seria atelierelor de creație pentru copii. De la 14.00 la 16.00, în cadrul celor două sesiuni creative, copiii vor avea de realizat, cu materialele oferite de Iulius Mall Suceava, un tablou de toamnă, pe care aceștia îl pot păstra ca decorațiune. Atelierele au loc la parterul Iulius Mall, în zona magazinelor pentru copii, și sunt susținute de specialiștii de la Creativ & Deco. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înscrierile se pot face la Centrul Info, în ziua desfășurării atelierelor.

După exercițiul creativ, copiii sunt așteptați la etajul 1 al Iulius Mall, pentru un spectacol de teatru marca Zbribulici, intitulat „Greierele și Furnica”.