Încep Zilele Filmului Românesc la Suceava. Proiecții speciale și la Fălticeni


Intră acum și în grupul de

Zilele Filmului Românesc by TIFF la Suceava vor debuta cu proiecția filmului Monștri., în regia lui Marius Olteanu, marți, 22 octombrie, de la ora 18.00.

Evenimentul are  loc pe 22 și 23 octombrie, în Sala Auditorium „Joseph Schmidt” a Universității „Ștefan cel Mare”, și aduce patru dintre premierele românești ale sezonului. Pe lângă Monștri., spectatorii vor putea viziona La Gomera, Parking și Mo.  

Caravana Zilele Filmului Românesc by TIFF face o oprire și la Fălticeni, la Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic”, în weekend, pe 26 și 27 octombrie. În program, cele patru filme: Monștri. (r. Marius Olteanu),premiat pentru debut la TIFF, Mo (r. Radu Dragomir), un film despre abuz și hărțuire cu Dana Rogoz în rolul principal, La Gomera  (r. Corneliu Porumboiu), propunerea României la Oscar, și Parking, o poveste de dragoste cu vedete spaniole pe afiș.

Atât la Suceava, cât și la Fălticeni, biletele pot fi cumpărate de pe Eventbook.ro și de la casierie.

Caravana Zilele Filmului Românesc, prezentată de Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF), își propune să aducă cele mai noi filme românești, din ce în ce mai diverse stilistic și mai atractive pentru spectatori, cât mai aproape de publicul pe care îl merită.

Pogramul evenimentului.


Intră acum și în grupul de