Ateliere de construcție LEGO® Technic, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

În perioada 1 – 3 noiembrie 2019, copiii pasionații de cărămizile Lego sunt invitați la Shopping City Suceava să descopere fascinanta lume a creațiilor Lego, în cadrul atelierelor de construcție TECHNOBRICKS.

Într-un spațiu special amenajat, cei mici sunt așteptați să-și pună creativitatea în valoare la atelierele organizate timp de trei zile, cu intrare gratuită. Aici, cu ajutorul pieselor LEGO® Technic puse la dispoziție, iubitorii de Lego vor avea ocazia să realizeze diverse mecanisme și mașini motorizate, interacționând totodată cu alți copii care împărtășesc aceleași pasiuni.

Micii participanți vor avea ocazia să construiască și să conducă cu telecomanda o mașină cu șenile și vor explora lumea științei cu ajutorul diverselor mecanisme și creații motorizate din piese de construcție LEGO® Technic. La finalul atelierelor, participanții vor înțelege cum funcționează o bicicletă, dar și ce dispozitiv folosim pentru măsurarea unui teren de fotbal. Construind, copiii își dezvoltă gândirea spațială și coordonarea dintre ochi și mână, explorează propriile resurse creative și experimentează modalități noi de cunoaștere.

Evenimentul se desfășoară pe parcursul a 3 zile, vineri și sâmbătă între orele 09:00 – 21:00, iar duminică între orele 09:00 – 20:00, în zona magazinului Pepco, și va fi coordonat de persoane autorizate, care îi vor îndruma pe copii în realizarea cu succes a construcțiilor LEGO. Spațiul este destinat copiilor cu vârsta minimă de 6 ani.  Fiecare copil poate petrece în cadrul spațiului de joacă o oră pe zi, iar în interior este permis accesul a maximum 35 de copii simulat.


Intră acum și în grupul de