Muzeul de Științele Naturii invită sucevenii la expoziția de fotografii înscrise în concursul “Bucovina Mileniul III”. Anul acesta au fost trimise spre jurizare aproape 4.000 de fotografii


Intră acum și în grupul de

Muzeul de Științele Naturii organizează vernisajul expoziției de fotografii care au fost incluse în Salonului International de Artă Fotografică “Bucovina Mileniul III”. Evenimentul este programat pentru data de 13 decembrie 2019, ora 12. Perioada de expunere va fi 13 decembrie 2019 – 15 ianuarie 2020.

Amintim că, Muzeul Bucovinei, Consiliul Județean Suceava și Centrul Cultural Bucovina au organizat a XVI a ediție, 2019 a Salonului Internaţional de Artă Fotografică “Bucovina Mileniul III”, sub înaltul patronaj  FIAP şi AAFR. Amintim faptul că secțiunile din acest an au fost „Open” şi „Jurnalism”.

Potrivit lui Ovidiu Ambrozie Borta, participarea a fost numeroasă peste media participărilor anilor precedenți. Astfel, s-au înscris în competiţie 436 de artişti fotografi din 43 de ţări, cu 3934 de fotografii. Artiștii fotografi s-au înscris la secțiunea open cu 1685 de lucrări fotografice și cu 1249 de fotografii la secțiunea jurnalism.

Juriul international a acordat 18 premii – 3 medalii FIAP, 3 medalii AAFR, 6 mentiuni FIAP , 6 mentiuni AAFR –  pentru fiecare secţiune, în total 36 de premii.


Intră acum și în grupul de