Imaginația și educația se întâlnesc în fiecare sâmbătă la Iulius Mall Suceava

Copilul tău este plin de energie, iar imaginația lui te surprinde? Vino cu cel mic la Iulius Mall Suceava, în fiecare sâmbătă, și lasă-l să-și pună la încercare toată creativitatea la atelierele noastre!

La Iulius Mall Suceava, Atelierul de Creație, susținut de specialiștii de la Creativ & Deco, a devenit o tradiție. De aceea, ca și în anul trecut, cei mici se vor întâlni în fiecare sâmbătă la parterul Iulius Mall, în zona Kids, de la orele 14.00 și 15.00, unde, în funcție de tema săptămânală, vor crea diferite picturi, desene sau obiecte. Spre exemplu, sâmbătă, 11 ianuarie 2020, copiii vor avea de făcut un norișor de polistiren.

Evenimentul reușește să împletească partea educativă cu cea creativă. Astfel, săptămânal, zeci de copii participă la atelierul de creație din Iulius Mall Suceava. Pentru a putea permite participarea cât mai multor copii, specialiștii de la Creativ & Deco fac câte două grupe de participanți, iar cu fiecare echipă petrec o oră plină de distracție.

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, iar înscrierile se pot face la Centrul Info, în ziua desfășurării atelierelor. Materialele necesare pentru realizarea micilor opere de artă ale copiilor sunt asigurate de Iulius Mall. Totodată, cei mici pot lua acasă ceea ce au creat în timpul atelierului.

Săptămânal, micii artiști au parte de câte o provocare nouă. Pictură, desen, modelare sau decupaj sunt doar câteva dintre tehnicile pe care copiii le-au îmbrățișat cu drag.