Spectacolul Gaițele, cu Maia Morgenstern în rolul principal, se va juca de două ori la Suceava în urma solicitărilor publicului


Intră acum și în grupul de

Casa de Cultura a Sindicatelor Suceava anunță că datorită solicitărilor publicului spectacolul Gaițele de Alexandru Kiritescu se va juca şi de la ora 17:00, iar cel programat pentru 19:00 va avea loc la 20:00 (biletele cumpărate pentru ora 19.00 sunt valabile pentru ora 20.00).

Evenimentul va avea loc pe 1 martie 2020. Astfel, Casa de Cultura a Sindicatelor Suceava invită publicul la “un spectacol în care puteți vedea, ca printr-o lentilă deformată, cum suntem, cum trăim, cum iubim și mai ales, cum ne chinuim (unul pe altul). Poate vă veți amuza, poate vă veți speria, poate chiar veți acuza, dar sigur vă veți distra!


Veți râde în hohote de personaje grotești, de situații hilare, de relații absurde. Veți descoperi în „Gaițele” noastre niște vampiri deghizați în ființe umane, în care s-ar putea să recunoașteți pe cineva cunoscut… dintr-o oglindă în care priviți zilnic,” susțin aceștia.

Distributie:
Maia MORGENSTERN – Aneta Duduleanu
Carmen TANASE – Zoia
Adriana TRANDAFIR – Fraulen
Virginia ROGIN – Lena
Manuela HARABOR / Ioana ANCEA – Colette Duduleanu
Tudor ISTODOR – Mircea Aldea
Diana CAVALLIOTI – Wanda Serafim
Gabriel FATU – Ianache Duduleanu
Doina TEODORU / Andreea CHIRITESCU – Margareta Aldea
Ionut CIOCIA – Georges Duduleanu
Cosmina DOBROTA / Mariangela COLDEA – Zamfira
Costume : Ioana Colceag si Geanina Punkosti
Scenografie: Imelda MANU
Regia: Gelu COLCEAG
Lumini: George JIPA

Biletele costă 120 lei şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel 0230523718 sau on line pe iabilet.ro.


Intră acum și în grupul de