„Albă ca Zăpada” vine, în acest weekend, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

O lume a zâmbetelor, a bucuriei și a energiei celor mici se va instala în acest weekend la Iulius Mall Suceava. Teatru pentru copii, un Târg Handmade cu produse unicat și tradiționalul Atelier de Creație, unde cei mici își pun la încercare imaginația, te așteaptă să le descoperi.

Care a fost povestea ta preferată când erai copil? „Albă ca Zăpada” vine duminică, 9 februarie 2020, în Iulius Mall, pentru a-și împărtăși peripețiile cu cei mici. În zona food court, de la ora 16.00, va avea loc piesa de teatru interactivă „Albă ca Zăpada”, care va fi pusă în scenă pe versuri. Cei șapte pitici îi vor învăța pe copii că iubirea și mila sunt sentimente nobile, iar eroina principală le va explica diferența dintre bine și rău și cât de importantă este familia.

Totodată, copiilor le place foarte mult să se mândrească cu ceea ce realizează singuri, spre încântarea părinților. Vino împreună cu cel mic, sâmbătă, 8 februarie, de la orele 14.00 și 15.00, la Iulius Mall Suceava, acolo unde are loc Atelierul de Creație. Împreună cu specialiștii de la Creativ & Deco, participanții vor realiza un tablou din plastilină. Materialele sunt asigurate de Iulius Mall, iar micii artiști își pot lua acasă creațiile. Înscrierile se fac la Centrul Info, în ziua desfășurării atelierelor, în limita locurilor disponibile.

Pe cei mai mari îi așteptăm să descopere produsele inedite pe care artizanii le vor expune la Târgul Handmade. Aceștia vor fi prezenți în Iulius Mall, de vineri, 7 februarie, până duminică, 9 februarie, în zona food court. Ulei de lavandă care te va ajuta să ai un somn odihnitor, cosmetice naturale, bijuterii create cu atenție sau obiecte decorative unicat sunt doar câteva din articolele pe care le vei găsi la târg.

Vino împreună cu cel mic la Iulius Mall Suceava să vă bucurați împreună de lumea fantastică a copilăriei!


Intră acum și în grupul de