Misterele oceanelor – un nou proiect educațional la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

În perioada 27 februarie – 1  martie, Shopping City Suceava  a pregătit, special pentru copiii dornici de explorare, un nou proiect educațional. Micii exploratori vor avea ocazia să descopere misterele oceanelor, într-o experiență educațională unică ce se adresează copiilor cu vârsta între 5 și 12 ani.

„Misterele oceanelor” este un  proiect educaţional care oferă copiilor o aventură plină de culoare în lumea subacvatică. Inedit prin abordare, proiectul își propune să îmbine educația și distracția, reprezentând totodată o metodă nouă și modernă de a-i atrage pe copii spre cunoaștere și știință.

Prin aventura a doi peștisori, care luptă să-și salveze reciful de corali, copiii descoperă cum se formează mareele (fluxul si refluxul), ce se întâmplă când erup vulcanii, ce înseamnă bioluminiscența și cât de fascinantă este lumea oceanelor. Spectacolele interactive, care vor avea loc din oră în oră, reprezintă un prilej de a încuraja curiozitatea și nevoia de explorare a copiilor. Descoperind pas cu pas viața din adâncuri, cei mici o vor îndrăgi și proteja cu drag.

Cei dornici să pornească în cea mai colorată aventură subacvatică trebuie doar să se programeze la numărul de telefon: 0760 896 868. Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile. Evenimentul se desfășoară pe parcursul a patru zile, în perioada 27 februarie – 1 martie. Spectacolele au loc din oră în oră, în intervalul 11.00 – 19.00, iar durata unui spectacol este de 40 de minute.


Intră acum și în grupul de