Viceprimarul Sucevei Marian Andronache anunță intrare liberă de 1 Martie pe patinoarul artificial. Prima zi de primăvară este și ultima zi de funcționare a patinoarului în acest sezon rece


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Marian Andronache, a anunțat, vineri, că în prima zi de primăvară din acest an intrarea pe patinoarul artificial Areni va fi gratuită.  

„În prima zi de primăvară, 1 martie, patinoarul Areni își deschide porțile gratuit. Este ultima zi din actualul sezon rece când sucevenii se pot bucura de gheața patinoarului. Din 2 martie, patinoarul va fi închis datorită temperaturilor ridicate care urmează a fi înregistrate în perioada următoare. Temperaturile ridicate duc la un cost ridicat al energiei consumate pentru întreținerea gheții și la o calitate scăzută a suprafeței de alunecare”, a spus Andronache.

El a menționat că în actualul sezon rece care a început în data de 1 decembrie 2019 și până în 24 februarie 2020 un număr de 14.822 de persoane au intrat pe gheața patinoarului Areni, iar în această perioadă, încasările au fost de 84500 lei.

El i-a invitat pe iubitorii patinajului să se bucure de ultimele zile de patinaj la Suceava în acest sezon rece.


Intră acum și în grupul de