Biliard, bowling şi tenis de masă la “Olimpiadele Strikers Club”


Intră acum și în grupul de

Sucevenii pasionaţi de biliard, bowling şi tenis de masă pot să îşi demonstreze priceperea participând la “Olimpiadele Strikers Club”, manifestare concurenţială ce se desfăşoară în Bowling Club Strikers din incinta Iulius Mall Suceava, în perioada 14 august – 4 octombrie a.c.

Campionatele sunt programate pentru zilele de weekend, astfel, vineri de la ora 14:00 se va desfăşura campionatul la biliard, sâmbătă de la aceeaşi oră, va avea loc campionatul la bowling şi duminică, la tenis de masă. Taxa de înscriere este de 10 lei, pentru fiecare concurs.

Premiile oferite de organizatori sunt: la biliard, locul I – 10 ore de biliard gratis, locul II – 6 ore de biliard gratis, locul III – 3 ore de biliard gratis.

La campionatul de bowling: locul I – 8 jocuri pentru două persoane gratis, locul II – 5 jocuri pentru două persoane gratis, locul III – 3 jocuri pentru două persoane gratis. La campionatul de tenis de masă, câştigătorii beneficiază de, 10 ore de tenis de masă gratis – locul I, 6 ore de tenis de masă gratis – locul II şi 3 ore de tenis de masă gratis – locul III.

Înscrierile se fac în Bowling Club Strikers, în fiecare zi, de luni de la ora 12:00, până în ziua competiţiei, la ora începerii acesteia.


Intră acum și în grupul de