Muzeul de Științele Naturii organizează on-line expoziția „Prietenii necuvântători” și așteaptă de la suceveni fotografii, desene și colaje cu animalele de companie. Expoziția va fi deschisă vizitării după ridicare restricțiilor


Intră acum și în grupul de

Muzeul de Ştiinţele Naturii din Suceava propune sucevenilor o altă modalitate de a participa on-line la organizarea unei expoziţii dedicată acelor sufleţele care trăiesc lângă noi şi în timp au devenit aproape un membru al familiei.

„Sunt prietenii noştri necuvântători care şi în aceste clipe ne aduc zămbetul pe buze sau ne amintesc că au nevoie de hrană şi de multă atenţie”, arată instituția muzeală.

Organizatorii subliniază că nu se doreşte a fi o expoziţie de fotografii doar – deci nu trebuie să fiţi fotografi profesionişti, nici o expoziţie de desene doar – deci nu trebuie să  aveţi mare talent la desen, ci va fi o expoziţie despre prietenie, despre sentimente şi amintiri.

„Copii, tineri sau cei cu fire argintii la tâmple vă aşteptăm să ne trimiteţi fotografii, desene, colaje alături de o povestioară cu momente vesele sau triste trăite alături de prietenii voştri necuvântători la adresa de mail a muzeului [email protected] sau direct pe mesengerul paginii de facebook al Muzeului National al Bucovinei”, se arată în comunicat.

Cu imaginile trimise vor fi aranjate colaje care vor fi postate on-line şi când va fi posibil vor fi printate toate aceste fotografii, desene şi povestiri, se va organiza expoziţia „Prietenii necuvântători” pentru bucuria împreună a participanților și organizatorilor.

Informații suplimentare pot fi obținute la telefon 0747553697


Intră acum și în grupul de