Târgul colecţionarilor şi lansare de carte, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Sâmbătă şi duminică, Asociaţia Filateliştilor Suceava şi Societatea Numismatică prezintă ediţia de toamnă a Târgului Colecţionarilor, care se desfăşoară la Iulius Mall Suceava.

Potrivit organizatorilor, ca şi în precedentele ediţii organizate la mall, acest târg se va bucura de o participare din ce în ce mai numeroasă, devenind o tradiţie ca, o dată pe lună, cei mai împătimiţi colecţionari din ţară să se strângă şi să expună preţioasele colecţii de timbre, cărţi poştale, cutii de chibrituri, fotografii, obiecte de mobilă, tablouri, bijuterii.

Ediţia din luna septembrie a Târgului Colecţionarilor vine în paralel cu o lansare de carte: „Vremea la Suceava. Fenomenul meteorologic în perioada 1974-2008”, scrisă de cel mai longeviv jurnalist meteo din Suceava, Mircea Guraliuc. Lansarea va deschide ediţia de toamnă a Târgului Colecţionarilor şi va avea loc sâmbătă, 5 septembrie, ora 11.00, în prezenţa autorului.

“Vremea la Suceava. Fenomenul meteorologic în perioada 1974-2008” reprezintă o analiză profesionistă a vremii la Suceava, din punct de vedere meteorologic, sub două aspecte principale: temperatura aerului şi precipitaţiile. Un capitol aparte i-a fost dedicat fenomenului de încălzire globală.


Intră acum și în grupul de