Campanie de marketing “Shoppingul e prietenul naturii!”, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Sucevenii care s-au săturat de aglomeraţia din trafic și preferă o alternativă ecologică și sănătoasă, au posibilitatea să câştige zilnic o bicicletă, făcând shopping la Iulius Mall Suceava. Sub sloganul “Shoppingul e prietenul naturii!”, amatorii stilului “verde” nu trebuie decât să cumpere de minimum 50 de lei din magazinele Iulius Mall, în perioada 4-22 septembrie 2009.

“Această acţiune este atât o campanie de marketing, dar și un demers prin care încurajăm stilul de viaţă ECO, folosirea mijloacelor de transport nepoluante și mișcarea în aer liber. Şi de această dată, beneficiem de suportul retailerilor din Iulius Mall, în special al hypermarket-ului Auchan care oferă bicicletele câstigătorilor”, a declarat Eduard Marcu, directorul Iulius Mall Suceava.

Printre evenimentele eco organizate de Mall-urile Iulius din ţară se numără:

ZIUA VERDE ÎN ORAŞUL TĂU – Eveniment susţinut de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor. Campanie de conştientizare a populaţiei privind necesitatea reciclării şi utilizării surselor alternative de energie.

ZIUA MONDIALĂ A MEDIULUI– Eveniment realizat cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului; copiii din şcolile clujene au realizat un mozaic reprezentativ din capace de PET-uri, la intrarea principală în mall.

PUNE CAPAC RECICLEAZĂ- Sărbătorirea zilei Americii, în data de 4 iulie, într-un mod original, prin construirea unui mozaic cu imaginea steagului american din capace de PET din gama Coca-Cola și recilarea ulterioară a acestor capace.


Intră acum și în grupul de