“Ia-mă acasă!” – Târg de adopţii gratuite de animale de companie


Intră acum și în grupul de

Toţi sucevenii iubitori de animale de companie vor avea ocazia să adopte, gratuit, o pisicuţă sau un căţel, în cadrul celei de-a treia ediţii a Târgului de adopţii gratuite, organizat de Asociaţia de Protecţie a Animalelor “Proanima” în parteneriat cu Primăria municipiului Suceava şi IuliusMall. Târgul se desfăşoară sâmbătă, începând cu ora 13:00, la Iulius Mall Suceava.

La ediţia din acest week-end, Asociaţia “Proanima” îşi propune să le găsească celor 25 de căţei şi 10 pisicuţe de la Adăpostul de căţei comunitari un cămin şi stăpâni care să-i iubească şi să-i îngrijească.

Există diverse activităţi prin care sucevenii se pot implica, alături de Asociaţia “Proanima”, cu scopul de a reduce numărul câinilor comunitari de pe străzile Sucevei:
-pot adopta un căţel de la Adăpostul de căţei comunitari;
-pot deveni membri ai Asociaţiei de Protecţie a Animalelor “Proanima”, implicându-se în diferitele activităţi ale acesteia;
-pot aduce la sterilizat căţeluşul/căţeluşa din casă sau din faţa blocului, pentru a evita abandonul puilor nedoriţi sau înmulţirea câinilor de pe străzi;
-pot semnala animale în stare critică, pentru a putea beneficia de ajutorul necesar.

Organizatorii mai anunţă că, în cazul condiţiilor meteo nefavorabile, târgul se amână.


Intră acum și în grupul de