Campania “Shoppingul e prietenul naturii!” se încheie de „Ziua Europeană a Mobilităţii”


Intră acum și în grupul de

Campania “Shoppingul e prietenul naturii!” la IuliusMall se va încheia marţi, 22 septembrie, când, la sfârşitul zilei, se va extrage talonul câştigător al ultimei biciclete din cele 19, oferite zilnic de IuliusMall Suceava împreună cu hipermarket-ul Auchan.

Marţi, pentru a aniversa „Ziua Europeană a Mobilităţii” şi în acelaşi timp sfârşitul campaniei care a fost inspirată de această zi, IuliusMall Suceava şi-a propus să aducă în atenţia sucevenilor un stil de viaţă sănătos, îndemnându-i să lase, măcar pentru o zi, maşinile acasă şi să încerce în schimb să se deplaseze cu bicicleta, pe jos sau cu mijloacele de transport în comun.

Pentru a marca această zi, copiii de la Şcoala numărul 3, împreună cu profesorul de educaţie fizică, Drăgoi, vor participa la un concurs de îndemânare pe bicicletă şi viteză, în urma căruia se vor acorda diplome şi premii din partea Direcţiei pentru Sport Suceava şi a Asociaţiei „Sportul pentru Toţi”. Concursul se va desfăşura începând cu ora 14.00, în parcarea IuliusMall Suceava.

Câştigătorii de până acum sunt: AURSULESEI DORINA, BELCIUG VASILE IONUT, BALAHURA RAMONA MIRELA, PATRAS MARIA, PAICU ALINA, VICOL DOMNICA, ROSU EVELYNA, GHERMAN ANCA, DOLTU LAURA ELENA, BUCATARIU DANIEL, COLUJAC DAVID, MARTINIUC MIHAELA, MOCANU NICOLETA, PETRACHE DUMITRU, GLONT DANIELA, CEAUSU RALUCA şi LUPU ALEXANDRU.


Intră acum și în grupul de