Noi spectacole “Dor de viață, dor de cântec” vor avea loc la sfârșitul săptămânii. Momentele artistice vor fi susținute și la Muzeul de Științele Naturii


Intră acum și în grupul de

Muzeul Național al Bucovinei anunță că proiectul “Dor de viață, dor de cântec” continuă cu noi mini-spectacole ce vor avea loc în aceleași locații. De asemenea, elementul de noutate reprezintă faptul că vineri, 19 iunie, va fi susținut un spectacol și la Muzeul de Științele Naturii.

Astfel, de la ora 17:00, publicul va putea auzi acorduri celebre de muzică clasică, jazz și caffe-concert, susținute de violonista Diana Păstru, pianistul Johannes Onesciuc, trompetistul Ionuț Țanța și Emil Lupu – voce.

Muzeul mai anunță că venind în întâmpinarea publicului, a modificat orele de desfășurare a spectacolelor din Muzeul Satului Bucovinean și Cetatea de Scaun a Sucevei. Astfel:

Sâmbătă, 20 iunie, de la ora 1500, la Muzeul Satului Bucovinean, interpreții de muzică populară a Ansamblului artistic “Ciprian Porumbescu”- Leonard Raicu, Lucica Păltineanu, Marian Gogan, George Finiș, Rodica Andronic, Nicolae Vieru, Dinu Croitor, Constantin Pascal, Adrian Semeniuc, Dan Decebal Chitic, Cosmin Croitor, Vlad Dochița vor aduce în fața publicului iubitor de folclor, momente artistice unice, toate într-un decor minunat.

Sâmbătă, 20 iunie și duminică, 21 iunie, tot cu începere de la ora 1500, timp de 2 ore, în Curtea Interioară a Cetății de Scaun, violonista Diana Păstru, pianistul Johannes Onesciuc, trompetistul Ionuț Țanța și Emil Lupu – voce, din orchestra Ansamblului „Ciprian Porumbescu” vor încânta, de această dată, publicul vizitator care va păși pragul Cetății.

Muzeul Național al Bucovinei și Centrul Cultural „Bucovina” au luat toate măsurile sanitare și de distanțare pentru ca spectacolele să se desfășoare în condiții de siguranță, atât pentru publicul vizitator, pentru artiștii care susțin spectacolele cât și pentru angajații muzeului.


Intră acum și în grupul de