Preselectie pentru concursul national “Next Generation Models”, la Iulius Mall Suceava

Frumoasele şi tinerele sucevence au ocazia să fie descoperite şi să se lanseze în lumea modei, participând la preselecţia pentru concursul “Next Generation Models”, care se va desfăşura sâmbătă, 17 octombrie, începând cu ora 13:00, la Iulius Mall Suceava.

“Next Generation Models”, este un concurs de modele marca Best Models, fiind cea mai importantă campanie de scouting din ţară, care îşi propune în fiecare an să descopere tinerele talente din lumea modei.

Încă de la prima ediţie, din anul 2003, acest concurs naţional a devenit rapid un eveniment de modă de referinţă pe piaţa românească, reunind cele mai importante nume din domeniu.

Câştigătoarea ediţiei precedente, Ioana Timoce, din Bistriţa, a confirmat titlul obţinut, de “cel mai bun tânăr model”, prin colaborarea cu agenţia New Madison din Paris, încă de anul trecut, fiind model exclusiv pentru prezentările de modă semnate Chanel.

Anul acesta scouterii Best Models vor căuta “cel mai bun tânăr model” în Cluj-Napoca, Timişoara, Bistriţa, Târgu-Neamţ, Sibiu, Braşov, Suceava, Piatra-Neamţ, Constanţa, Ploieşti şi Bucureşti.

Modelele selectate la preselecţiile din ţară vor participa la finala concursului “Next Generation Models –ediţia 2009”, care se va desfăşura în data de 30 noiembrie, la Teatrul Naţional Bucureşti- Sala Atelier, unde va fi nominalizată câştigătoarea cu titlul de “Cel mai bun tânăr model al anului 2009”.

Evenimentul Next Generation Models 2009 va reuni nume importante din domeniul modei, vor fi prezentate colecţiile de primăvară/vară 2010 ale celor mai importanţi designeri din România, iar din juriu vor face parte cei mai importanţi scouteri internaţionali, designeri, fotografi de modă si fashion editori, pentru a desemna “cel mai bun tânăr model al anului 2008”.

loading...