Cumparaturile sunt premiate la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

În cadrul campaniei “Ai cumpărat? Eşti premiat!”, Iulius Mall Suceava premiază cumpărăturile, în perioada 14-26 octombrie 2009. Astfel, zilnic, primii 200 de clienţi ai complexului comercial care duc la Centrul Info bonuri de cel puţin 70 de lei primesc, la alegere, unul din cele 3.000 de premii marca Nivea. Pentru bonuri fiscale cu valori ce depăşesc 70 de lei se acordă premii proporţional, dar nu mai mult de 3 creme sau geluri de duş.

Aşadar, sucevenii sunt îndemnaţi să îşi reînnoiască garderoba cu cele mai noi şi mai moderne colecţii de toamnă-iarnă, pentru că, potrivit organizatorilor campaniei, „numai aici preţurile bune sunt din belşug!”. Mai multe detalii pot fi aflate la la Centrul Info, situat la parterul Iulius Mall, sau din catalogul online “Preţuri bune din belşug” de pe site-ul www.iuliusmall.com.

Studenţilor, foud court-ul Almondo din Iulius Mall Suceava le-a pregătit o surpriză de zile mari: meniul studenţesc de doar 10 lei. Tot ce trebuie să facă este să prezinte carnetul de student. Aceştia pot să aleagă din bunătăţile preparate ca la mama acasă de Broaster Chicken, Casa Românescă, Mado, Medieval Gurmad, Rosenberg, Royal Pizza sau Sindbad.


Intră acum și în grupul de