Modelling-ul, visul tinerelor sucevence


Intră acum și în grupul de

“Bine hrănite!”, acesta a fost “verdictul” pe care l-au dat scouterii agenţiei “Best Models” în legătură cu sucevencele dornice de afirmare, care au participat la preselecţia concursului naţional “Next Generation Models”, organizată sâmbată, de la ora 13:00, la Iulius Mall Suceava.

Aproximativ 80 de fete, mai subţirele sau mai durdulii, şi-au luat inima în dinţi, s-au îmbrăcat corespunzător şi au dat fuga la mall, pentru a-şi încerca norocul de a deveni un tânăr model renumit.

Trebuie precizat că această preselecţie reprezintă o etapă a evenimentului concurs “Next Generation Models”, modelele selectate la preselecţiile din ţară urmând să participe la finala concursului “Next Generation Models –ediţia 2009”, care se va desfăşura în data de 30 noiembrie, la Teatrul Naţional Bucureşti- Sala Atelier, unde va fi nominalizată câştigătoarea cu titlul de “Cel mai bun tânăr model al anului 2009”.

Alina Brăilescu, scout manager al agenţiei “Best Models”, a precizat că aspirantele la titlul de model sunt evaluate ţinându-se cont de o serie de criterii, printre care se numără: înălţimea, măsurile (care trebuie să fie sub cele clasice 90-60-90) şi trăsăturile feţei. Aceasta a adăugat că se pune mare preţ pe naturaleţe şi prospeţime, ţinându-se cont de asemenea şi de cunoştinţele fetelor în materie de limbi străine, nederanjând şi un pic de isteţime.

Mai mult sau mai puţin emoţionate, bucovinencele au completat fişa de înscriere în concurs, au defilat în faţa juriului, eventual au răspuns şi la nişte întrebări şi apoi au aşteptat cuminţi rezultatele preselecţiei.

Cele mai multe au fost sfătuite de către membrii juriului să slăbească şi să încerce să adopte un look cât mai natural, asta deoarece vârsta fetelor era “umbrită” de imaginea adoptată de acestea.

După ce juriul le-a evoluat pe fete şi a deliberat, au fost nominalizate câştigătoarele. Astfel, tinerele sucevence care au trecut de preselecţie şi vor participa la finala concursului, la Bucureşti, sunt: locul I – Alexandra Ţibulcă, 15 ani şi locul II – Andreea Lupu, 15 ani.

Evenimentul Next Generation Models 2009 va reuni nume importante din domeniul modei, vor fi prezentate colecţiile de primăvară/vară 2010 ale celor mai importanţi designeri din România, iar din juriu vor face parte cei mai importanţi scouteri internaţionali, designeri, fotografi de modă si fashion editori, pentru a desemna “cel mai bun tânăr model al anului 2008”.

Câştigătoarea ediţiei precedente, Ioana Timoce, din Bistriţa, a confirmat titlul obţinut, de “cel mai bun tânăr model”, prin colaborarea cu agenţia New Madison din Paris, încă de anul trecut, fiind model exclusiv pentru prezentările de modă semnate Chanel.


Intră acum și în grupul de