Revenge Sale la Iulius Mall Suceava: Reduceri de până la 70 la sută


Intră acum și în grupul de

Contextul actual te-a ținut mult timp departe de magazinele tale preferate și de cabinele de probă, dar a venit timpul să-ți iei revanșa! La Iulius Mall Suceava ai Revenge Sale ca să te bucuri de un weekend plin de shopping. Te așteptăm să descoperi ofertele brandurilor, să-ți reînnoiești garderoba cu cele mai cool ținute și să câștigi vouchere pentru cumpărături.

Brandurile din Iulius Mall Suceava te invită să îți updatezi garderoba cu piese cheie ale verii la prețuri atractive, pentru că promoțiile se țin lanț. Fie că alegi să îți cumperi outfituri, să-ți completezi colecția de bijuterii, să achiziționezi produse de beauty&care sau decorațiuni pentru amenajarea casei, ai parte reduceri în cadrul Revenge Sale.

Și pentru că pasiunea ta este fashion-ul, îți oferim șansa să câștigi premii care prelungesc sesiunile de shopping. Astfel, în perioada 26 – 28 iunie, dacă faci cumpărături de minimum 150 de lei și vii la Centrul Info, cu bonul fiscal, primești instant sesiuni de răsfăț la Mandachi Hotel&Spa, vouchere la magazinul Gerovital, băuturi rafinate sau băuturi răcoritoare. Limita este de 445 de câștigători pe zi.

Valerio Studio te întâmpină cu reduceri de până la 70%, iar prețuri înjumătățite afișează majoritatea brandurilor îndrăgite: H&M, Republica, Daioro, Damagi, Pepco, Medea, Bershka, Colin’s, CCC, Office Shoes. Cu 30% scad prețurile la Various Brands, Ely Alindor te așteaptă cu promoții speciale, pe când Janice are discount-uri de 20%.

Doamnele și domnișoarele au ocazia să se răsfețe cu produse de îngrijire și înfrumusețare, la prețuri avantajoase. Sephora oferă reduceri de până la 70%, Mondo Kosmetik de până la 50%, Gerovital de până la 40%, iar prețurile la Cupio scad cu 15%.

Copiii au și ei parte de surprize frumoase deoarece Dinoland are reduceri de până la 70%, iar Noriel de până la 50%. De asemenea, dacă ai un stil de viață activ sau plănuiești o drumeție la munte, vino la Skechers unde ai reduceri de până la 30%.

Pentru un outfit complet, descoperă accesoriile de la Sabrini, care au reduceri de până la 60% și cele de la Janette cu discounturi de până la 50%. Dacă vrei să-ți înfrumusețezi căminul sau să cumperi cărți vei aprecia, cu siguranță, promoțiile de până la 60% oferite de Top Shop, dar și oferta de 2+1 de la Cărturești. Reduceri găsești și în alte magazine și locații, iar oferta completă poate fi consultată în catalogul Iulius Mall Suceava.

Bucuria shoppingului a rămas aceeași, iar noi am implementat peste 40 de măsuri de protecție pentru a fi cu toții în siguranță. De asemenea, recomandăm plata cu ajutorul cardului și păstrarea distanței față de ceilalți. (C.P.)


Intră acum și în grupul de