Revenge Sale Reloaded la Iulius Mall Suceava: Discounturi de până la 70% și premii la cumpărături


Intră acum și în grupul de

În acest weekend, la Iulius Mall Suceava ai șansa să-ți reînnoiești garderoba cu piesele must-have ale sezonului, să te alegi cu cele mai originale accesorii și cu articole de încălţăminte în tendințe, în cadrul campaniei Revenge Sale Reloaded. Te așteptăm să descoperi ofertele brandurilor, să te bucuri de shopping și să câștigi premii la cumpărături.

Dacă te pregătești de vacanță și îți dorești în bagaje piesele vestimentare care ţi-au făcut cu ochiul întregul sezon sau dacă pur și simplu ești pasionat de modă, brandurile din Iulius Mall Suceava te aşteaptă cu prețuri atractive. Pe lângă reduceri, în cadrul Revenge Sale Reloaded îți oferim șansa să câștigi premii care să prelungească sesiunile de shopping. Astfel, în perioada 14 – 16 august, dacă faci cumpărături de minimum 150 de lei și vii la Centrul Info, cu bonul fiscal, primești instant vouchere la Mado, Gerovital, magazine de fashion, dar și băuturi rafinate sau băuturi răcoritoare.

Motivi, Conlin`s, C&A și Valerio Studio te întâmpină cu discounturi de până la 70%. Various Brands, Tom Tailor, H&M și LC Waikiki afișează prețuri înjumătățite, iar Kenvelo și Lee Cooper, au și ei promoții speciale de până la 60%. Include în itinerariul sesiunii tale de cumpărături și alte branduri din Iulius Mall Suceava, pentru cei mici și cei mari, și vei fi surprins cu discounturi încântătoare.

Oferte de până la 50% vei găsi și pentru încălțăminte și articole de marochinărie, astfel că îți poți alege pantofii de vacanță preferați. Deichmann, Medea, CCC, Office Shoes sau Salamander sunt o parte dintre magazinele care te vor încânta cu oferta lor estivală.

Și dacă iubești mișcarea și petrecerea timpului în aer liber ai nenumărate motive să vii la cumpărături în Iulius Mall Suceava, pentru că Skechers, Intersport și Sizeer au prețuri mai mici cu până la 50 %.

Copiii se pot bucura și ei de o varietate de articole la prețuri cu până la 50% mai mici în magazinele Dinoland și Noriel.

Tentante sunt şi ofertele magazinelor cu accesorii, unde reducerile sunt de până la 50% la Splend’Or, Janette și Meli Melo, în timp ce produsele cosmetice, care nu trebuie să lipsească din bagajul pentru un concediu reuşit, au prețuri de nerefuzat în magazinele de specialitate. Astfel, îți poți achiziționa produse mai ieftine cu până la 60% la Douglas, Cupio, Gerovital și Sephora.

Lista reducerilor continuă și la magazinele cu produse pentru casă, la Altex, Cărturești și la Top Shop.  Pentru a descoperi oferta completă accesează catalogul reducerilor pe http://iuliusmall.com/suceava/.


Intră acum și în grupul de