Meniuri de post la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Sucevenii care doresc să mănânce de post pot face asta la Iulius Mall Suceava. Restaurantele şi fast-food-urile din mall au conceput pentru ei meniuri gustoase şi hrănitoare, bazate pe reţete delicioase, de la simple aperitive până la deserturi apetisante.

La restaurantul Aquarium, aflat la parterul Iulius Mall, într-un decor liniştitor şi cald, meniul de post costă doar 14 lei. Meniul zilei costă tot 14 lei, iar oferta zilei este de doar 10 lei.

Merită să încercat şi Sindbad, restaurantul din food court-ul Almondo şi noutatea sezonului: shaworma de post, care păstrează savoarea şi aroma unei shaworme obişnuite. De asemenea, se poate comanda şi renumitul Falafel, cu sănătoasele salate de crudităţi.

Chiar şi la McDonalds se poate mânca de post: cartofi prăjiţi cu salate din legume proaspete. Fast-food-urile Royal Pizza şi Mado pregătesc pentru cei care postesc de Crăciun pizza cu produse vegetale la doar 6 lei (Mado) şi pizza cu legume şi cu caşcaval de post (Royal Pizza). Tot aici, în zilele cu dezlegare la peşte, pizza cu ton este vedeta meniului.

Sr. Patata are ca bucate de post savuroşii cartofi copţi cu topping la alegere, din ulei de măsline, porumb, ciuperci, gogoşari, salată verde şi suc de roşii.

Pentru cei care preferă meniurile româneşti, Medieval Gurmand a pregătit mâncăruri de post care variază în fiecare zi, de la tradiţionala ciorbă de fasole la cazan şi sărmăluţe în foi de varză cu mămăliguţă, la ciuperci sotate sau salată de ardei copţi.

La Casa Românească, lista de bucate este foarte variată cu mâncăruri de post, care satisfac cele mai pretenţioase persoane: ciorbă de legume, dovlecei pane, ciuperci, ardei umpluţi, cartofi umpluţi cu ciuperci, salate de crudităţi şi murături, toate ca la mama acasă.

Şi Rosenberg, local cu specific bavarez, şi-a adaptat meniul pentru clienţii care servesc manâncare de post: ciorbă de fasole sau de legume, iahnie de fasole, varză călită, savuroşii cartofi Rosenberg cu murături, salată orientală, salată de fasole sau ciuperci pane.
Iulius Mall Suceava anunţă că la food-court-ul Almondo din Iulius Mall, toate bucatele sunt bune.


Intră acum și în grupul de