Revelion 2010 in Strikers Bowling Club – preturi de criza, distractie si supermuzica


Intră acum și în grupul de

Cel mai mare club din Suceava, cu o capacitate de 200 de persoane, a pus la punct ultimele detalii pentru un revelion distractiv, de vis, în Iulius Mall Suceava.

Strikers Bowling Club oferă în noaptea dintre ani o atmosferă irezistibilă, super muzică, DJ care vor mixa live, spectacole de lumini, lasere şi artificii, confeti, tombole speciale, premii surpriză şi multe altele, pentru o noapte de neuitat.

Distracţia va fi maximă cu un program muzical variat alcătuit special pentru seara de Revelion de DJ MC Papa Jacky.

Invitaţii vor juca gratuit biliard, ping pong şi bowling şi vor avea mâncare şi băutură la discreţie. Bufetul suedez are preparate rafinate, fructe şi dulciuri. Băuturile vor fi în regim open bar nelimitat, cu whisky, vodcă, gin, bere, vin alb şi roşu, soft drinks (băuturi răcoritoare, apă plată şi minerală), şampanie şi cafea.

Pachetul all inclusive pentru o noapte de distracţie totală are preţ de criză, 190 lei de persoană. Rezervările se fac deja la 0746/359.519, număr de telefon la care se pot obţine şi alte informaţii.

“Petrece noaptea dintre ani în Strikers Bowling Club, în compania muzicii, distracţiei şi prietenilor!”, este îndemnul organizatorilor.


Intră acum și în grupul de