Expoziție de produse naturale și ateliere de creație, în această săptămână, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Natura, produsele bio și creativitatea se întâlnesc, în această săptămână, la Iulius Mall Suceava. Cei preocupați de un stil de viață sănătos sunt așteptați la târgul Expo Sănătate din Natură, unde vor descoperi o varietate de produse naturale și nu numai. Atelierele de creație vin și în acest weekend cu idei interesante pentru copii.

De joi până duminică, în perioada 24 – 27 septembrie 2020, la etajul IuIius Mall Suceava va avea loc Expo Sănătate din Natură. Târgul dedicat remediilor, terapiilor și produselor naturiste reunește expozanți din toată țara. Dacă preferi un stil de viață sănătos, găsești în cadrul evenimentului de la cosmetice bio, uleiuri esențiale, ionizatoare, mâncare organică, cafea terapeutică și produse de întreținere corporală, până la pandantive, pietre semiprețioase, obiecte handmade și haine.

Figurine de ceramică vor prinde culoare în mâinile celor mici, sâmbătă, 26 septembrie. Copiii sunt așteptați pe terasa sport exterioară din zona Cinema City, la atelierele de creație, unde vor picta împreună cu specialiștii Creative & Deco diverse figurine din ceramică. Evenimentul va avea două sesiuni, în aer liber, prima începând la ora 14.00, iar cea de-a doua, de la ora 15.00. Micile creații pot fi luate de copiii acasă, toate materialele fiind asigurate de Iulius Mall Suceava. Accesul la atelierele de creație se face în limita locurilor disponibile și pe bază de bilet, care poate fi obținut de la Centrul Info.


Intră acum și în grupul de