Targul Cadourilor “Bucovina” 2009 – un fel de tara a lui Mos Craciun, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

“Înainte să coboare pe hornurile caselor şi să pună sub brad cadourile, Moş Crăciun trece pe la Iulius Mall Suceava să îşi umple sacul cu suveniruri şi cadouri la Târgul Cadourilor “Bucovina” 2009”, spun organizatorii acestui eveniment.

Pentru ca magia Crăciunului, dar şi noaptea albă dintre ani, să fie complete şi oaspeţii să fie întâmpinaţi cum se cuvine, tot aici, timp de trei zile, pot fi găsite o sumedenie de decoraţiuni de iarnă.

Organizat în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, variatul târg de cadouri se află la a V-a ediţie şi va fi deschis, la intrarea principală în Iulius Mall Suceava, între 17 şi 20 decembrie 2009.

Cărţi, jocuri şi jucării, bijuterii preţioase sau semipreţioase, ceasuri, gablonţuri, cosmetice, articole decorative din lemn, piatră, ceramică sau sticlă, icoane, lumânări ornamentale, aranjamente florale artificiale sau naturale, felicitări, ambalaje pentru cadouri, dulciuri, băuturi fine, articole de artizanat, decoraţiuni tricotate sau din răchită împletită, piese vestimentare, accesorii de iarnă, toate vor face deliciul cumpărătorilor cuprinşi de febra sărbătorilor.

Peste 30 de expozanţi, care prezintă cele mai recente creaţii ale designerilor şi artiştilor autohtoni, manufacturate în ateliere proprii sau din import, vor răspunde numeroaselor cerinţe ale clienţilor din nordul ţării. Preţurile sunt promoţionale, iar la finalul târgului va avea loc o tombolă cu premii surpriză.

La Iulius Mall Suceava, la Târgul Cadourilor “Bucovina” 2009, un fel de ţară a lui Moş Crăciun, sucevenii trăiesc magia sărbătorilor şi redescoperă bucuria de a căuta cadouri de suflet şi cu stil pentru cei dragi.


Intră acum și în grupul de