„Cartea pe roți”, prima librărie mobilă din lanțul Humanitas, va ajunge săptămâna viitoare la Gura Humorului și Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Prima librărie mobilă din lanțul Humanitas va vizita, în perioada 12-14 octombrie, localitățile sucevene Gura Humorului și Câmpulung Moldovenesc.

Concret, luni, 12 octombrie, librăria mobilă va fi la Gura Humorului (lângă Primărie).

Ulterior, marți și miercuri, aceasta va putea fi găsită la Câmpulung Moldovenesc (platoul central din fața Casei de Cultură).

Organizatorii îi vor aștepta pe cititorii suceveni între orele 10:00-16:00 cu o ofertă extinsă de carte pentru toate vârstele, o ofertă specială, dar și cărți cu autograf!

„Cartea pe roți” este o autorulotă încăpătoare, care are pe rafturi o selecție de câteva mii de titluri de la cele mai importante edituri.

Organizatorii spun că în autorulotă „poate fi regăsită experiența care devine reflex și răsfăț într-o librărie cu care ne-am obișnuit. O așezare logică a cărților, care ne ajută să ne orientăm imediat spre zona de noutăți, spre romanele premiate recent, cărțile pentru copii și cele de science-fiction, istorie, filozofie, spiritualitate sau știință.”


Intră acum și în grupul de