Hara i-a colindat pe suceveni, la Muzeul de Istorie


Intră acum și în grupul de

Iubita trupă Hara a colindat marţi la Muzeul de Istorie. Sucevenii au avut parte de un extraordinar recital de colinde, care a durat mai mult de o oră.

La evenimentul organizat de Complexul Muzeal Bucovina, care s-a înscris în programul manifestării culturale “Noaptea cea mai lungă”, au participat şi o serie de persoane publice din municipiu, printre care şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Vasile Ilie, baritonul sucevean Andras Chiriliuc, artistul Mihai Pînzaru PIM şi, bineînţeles Emil Ursu, directorul instituţiei organizatoare.

Concertul de colinde a fost îmbucurător pentru cei prezenţi. Publicul a avut parte de colinde vechi, culese din mai multe zone ale ţării, îmbibate de tradiţie şi cultură. Interpretate exemplar, cântecele specifice Crăciunului au oferit publicului o seară cu o atmosferă autentică, trezind în sufletele celor prezenţi simţăminte poate de mult uitate.

Cei de la Hara au ţinut să mulţumească directorului Emil Ursu pentru invitaţia de a colinda la Suceava, acest lucru fiind deja o tradiţie, sucevenii bucurându-se de prestaţia trupei pentru al treilea an, consecutiv.
Mai mult, artiştii au interpretat una din colinde special pentru Emil Ursu.

Frumuseţea colindelor şi prestaţia trupei i-au îndemnat pe cei prezenţi ca, după încheierea recitalului, să ceara un insistent bis. Bineînţeles, la cererea acestora, Hara s-a întors pe scenă şi a continuat “sesiunea” de colinde, cu încă două compoziţii, spre bucuria publicului sucevean.


Intră acum și în grupul de