Dj Project in concert la Club Babylon Suceava!

Club Babylon din Suceava îi întâmpină pe sucevenii dornici de distracţie cu o nouă serie de evenimente. Organizatorii anunţă că joi seara în locaţia mai sus amintită va avea loc “Student Mega Party”, o petrecere cu un program special dedicat studenţilor. Cei mai petrecăreţi şi mai neconvenţionali studenţi vor fi recompensaţi cu premii din partea casei. Atmosfera va fi întreţinută de DJ Cioco, resident în Club Babylon Suceava. Intrarea este liberă.

Vineri, clubul sucevean va găzdui petrecerea “Oldies but Goldies”, dedicată tuturor celor care iubesc muzica anilor ’80 – ’90. Programul oldies va debuta la ora 23:00 iar cei care vor să participle la eveniment nu vor fi nevoiţi să plătească taxă de intrare.

Sâmbătă, Dj Project, una dintre cele mai iubite formaţii româneşti, va concerta în Club Babylon. Organizatorii reamintesc că “Club Babylon Suceava este probabil unul dintre cele mai fierbinţi locuri din Suceava. De la începutul anului şi până acum a avut numai invitaţi super cunoscuţi în showbiz-ul românesc, Deepside Deejays, Puya sau Connect-R”.

Dj Project îi vor încânta pe suceveni cu hit-urile “Hotel”, “Privirea ta” şi cu single-ul “Nu”, piesă care a ţinut fruntea topurilor radio în anul 2009.

Intrarea la eveniment este 15 lei.

Duminică, “raiul coboară pe pământ în cadrul programului Club Life by DJ Cioco”, spun organizatorii. La Babylon va avea loc un show incendiar cu animatoare. Intrarea este gratuită.

Mai multe informaţii şi rezervări se pot obţine la numărul de telefon : +4 0758 536 725.

loading...