Evenimente pentru toate gusturile, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

În acest sfârşit de săptămână, Iulius Mall Suceava va găzdui o serie de evenimente inedite, atât pentru cei mici cât şi pentru cei mari.

Vineri, la ora 17, lângă Intersport, va fi vernisată o dublă expoziţie satirică şi de fotojurnalism. Uniunea Artiştilor Fotografi din Bucovina (UAFB) în colaborare cu Iulius Mall, Consiliul Judeţean Suceava, Centrul Cultural „Bucovina”, Revista „Jupânu’” şi Societatea Artiştilor şi Amicilor Artelor Plastice din Bucovina sunt organizatorii ineditelor expoziţii reunite sub genericul „În spatele tuşelor închise”.

“Târgul de Handmade” va strânge în atriumul Iulius Mall Suceava, sâmbătă şi duminică, bijutieri, decoratori şi artişti plastici pasionaţi de obiecte unicat, manual confecţionate din materiale naturale, reciclabile, produse din ce în ce mai apreciate de publicul larg.

50 de copii, cu vârste între 4 şi 14 ani, se vor întrece sâmbătă, 23 ianuarie, între 10 şi 12, pe patinoarul Ice Dream de lângă Iulius Mall. “Cupa Unirii la Patinaj” a fost organizată pentru amatorii şi profesioniştii probei de patinaj viteză, la care se va concura în şapte categorii de vârstă.

De Ziua Unirii, duminică, la ora 16, un spectacol de cântece populare al micilor artişti de la Palatului Copiilor Suceava va fi susţinut pentru clienţii Iulius Mall, lângă food court-ul Almondo.

Copiii care se plictisesc, au părinţi fără timp, bunici fără răbdare sau bone părăsite de inspiraţie sunt aşteptaţi la un nou “Atelier de creaţie”, sâmbătă, 23 ianuarie. La ora 12, Palatul Copiilor invită micuţii să îşi manifeste talentele, să descopere altele noi şi să îşi facă noi amici.

Librăria Cărtureşti continuă distractivul proiect “Pofteşti poveşti? Hai la Cărtureşti!” Sâmbătă, de la ora 17, orice copil care povesteşte poveşti este aşteptat în ceainăria Cărtureştiului, unde se va servi un meniu complet de copilărie.

Teatrul de Păpuşi “Puppet” dă o reprezentaţie şi în acest weekend, la Kidsland. Duminică, la ora 12, prichindeii şi părinţii deopotrivă sunt poftiţi să descopere lumea poveştilor populare şi a basmelor, pusă în scenă de marionete iscusit mânuite.

Mall Mania, emisiunea preferată a împătimiţilor de shopping, entertainment şi stil, se difuzează săptămânal la posturile Plus TV, Intermedia Prima TV şi Antena 1. Cele mai bune oferte din Iulius Mall Suceava, recomandări avizate de fashion, reţeta săptămânii şi retrospectivele unor evenimente din centrul comercial vor fi prezentate de noua gazdă a emisiunii Mall Mania, recent aleasă după castingul şi testele riguroase ale finalei găzduite de Bowling Strickers Club.

Şi Euforia TV pregăteşte în aceste zile, domnişoarelor şi doamnelor mai ales, o emisiune filmată în magazinele Iulius Mall Suceava, intitulată “Shopping-ul, pasiunea mea”.


Intră acum și în grupul de