Ce să faci la Rădăuți în weekendul prelungit ce urmează? Lista manifestărilor organizate în perioada 28 noiembrie – 1 decembrie


Intră acum și în grupul de

Mai multe manifestări artistice și culturale vor fi organizate la Rădăuți, în perioda 28 noiembrie – 1 decembrie, anunță Primăria Rădăuți.

Astfel, biblioteca Municipală „Tudor Flondor” organizează o serie de manifestări, cu prilejul Zilei Bucovinei și Zilei Naționale a României, destinate mediului online, avându-i ca invitați pe prof. Adrian Puiu și elevii Cosmin Țugui ( prezentare cu temă istorică), Alina Țapar, solistă, Dorel Mihoc (cantautor). Va fi organizată o expoziție cu lucrări aparținând unui grup de copii de la Școala „Regina Elisabeta” (coordonatoare, profesoarele Cătălina Georgescu și Cristina Bodnar). Manifestările vor fi transmise online, vineri, 27 noiembrie, pe pagina de Facebook a Bibliotecii.

Muzeul „Samuil și Eugenia Ioneț” a panotat pentru perioada 28 noiembrie – 15 decembrie expozitia „Din lada de zestre a Romaniei” . Programul de vizitare 8.00-16.00. Din acest cadru se vor realiza transmisiuni LIVE, pe pagina muzeului în care importanța evenimentelor va fi subliniată de prof. Daniel Hrenciuc.

Casa municipală de Cultură completează evenimentele organizate în această perioadă cu a patra ediție a festivalului CLAVIER ART, transmis LIVE pe pagina de facebook Primăria Municipiului Rădăuți și CulturaRadauti.

Se vor depune coroane, doar de reprezentanții Autorității Locale, cu prilejul Zilei Bucovinei și Zilei Naționale a României, la Ansamblul statuar FlondoriParc 1, Statuia cpt.av. Vasile Niculescu – Stadionului, Monumentul Eroilor Neamului – Bogdan Vodă, Monumentul Eroilor Români – Cimitir municipal Revenim cu precizarea că toate manifestările se vor organiza cu un minim de participanți și cu respectarea normelor impuse pentru prevenirea infectării cu virusul SARS COV2.


Intră acum și în grupul de