Masini tunate expuse la Shopping City Suceava

Sucevenii pasionaţi de maşini pot admira până sâmbătă câteva exemplare în cadrul unei expozitii de tunning, organizată la Shopping City Suceava, de către complexul comercial sucevean şi Fritz 4 Tunning.

Autoturismele prezentate vor oferi sucevenilor posibilitatea să descopere ce se poate realiza, cu o intervenţie autorizată, în domeniul puterii motoarelor, a designului interior sau exterior şi a instalaţiilor de sonorizare pentru autoturisme.

„Tunning-ul auto nu înseamnă neapărat schimbarea aspectului maşinii într-unul foarte agresiv, nu înseamnă o maşină umflată cu praguri, prize de aer, spoilere, eleroane exagerate. Fie că aleg modificarea exteriorului sau interiorului, oferindu-i o imagine mai sportivă sau mai extravagantă, creşterea puterii motorului prin diverse mijloace sau un sound mai puternic, toţi au o pasiune comună, maşinile” spun organizatorii.

Cu această ocazie, la Shopping City Suceava vor fi prezenţi cei mai pasionaţi deţinători de maşini tunate, din Braşov, Cluj, Botoşani şi Suceava.

Vedetele „Expo Tunning Shopping City Suceava” sunt un Nissan 350 Z GTT şi un Porsche Boxter S, membre ale Clubului GTT Racing Braşov. Maşinile sunt spectaculoase atât prin designul exterior şi interior, cât şi prin modificările de performanţă.

Categoria Car-Audio este reprezentată de un Renault Clio, cu un sistem audio care produce 150 de decibeli şi un Seat Leon, care a câştigat numeroase premii la categoria Best Sound Sistem.

Categoria Best Exterior este reprezentată cu succes de un Opel Tigra din Botoşani şu un BMW E 60, din Suceava.