Iulius Mall anunță că zona de food-court și cafenelele din acest centru comercial s-au redeschis

Iulius Mall a anunțat că foodcourt-ul s-a redeschis, iar clienții pot savura preparatele preferate și să se bucuri de ele în atmosfera de Crăciun, care s-a instalat în Iulius Mall Suceava.

La fel, și cafenelele își așteaptă clienții.

„Plitele sunt încinse, cuptoarele pornite, iar carnea sfârâie ademenitor! Restaurantele din foodcourt Iulius Mall Suceava te așteptă cu meniuri ispititoare, care pot fi savurate acum și în interior”, anunță centrul comercial.

Pentru că siguranța clienților  este pe primul loc Iulius Mall Suceava a implementat un pachet complet de măsuri de distanțare fizică și de protecție.

Capacitatea de locuri din zona foodcourt a fost redusă la 30%, mesele sunt dezinfectate și amplasate la o distanță de cel puțin doi metri, personalul poartă echipament de protecție, iar clienții au la dispoziție facilități pentru igienizarea mâinilor.

Totodată, calitatea aerului este foarte importantă, astfel că sistemul de ventilație funcționează cu un procent de 100% aer proaspăt, fără recirculare.

„Pizza Prosciutto e Salami cu un gust desăvârșit de la Yumm, burgeri suculenți de la Mc Donald’s, o porție delicioasă de cartofi prăjiți în ulei de alune de la Fryday, aripioare picante de la KFC, souvlaki de la Spartan sau o plită încinsă de la Manay Chinesse Food sunt doar câteva dintre propunerile restaurantelor din foodcourt. Sau poate îți era dor de o tochitură moldovenească cu ou și brânză de la Medieval Gurmand, ca la mama acasă, spaghette carbonara de la Sale e Pepe, noodles cu sos picant și pui crispy de la Noodle Pack, kebab de la Mesopotamia ori șaorma de la Mado, toate te așteaptă în foodcourt-ul din Iulius Mall Suceava, iar acum le poți savura din nou și în interior”, a menționat Iulius Mall într-un comunicat.

Pentru desert, se recomandă  gogoși cu glazură de arahide de la Donuterie, bubble waffles de la #cioco sau ciocolată de casă de La Larisa, iarsucuri din fructe proaspete  la Morcoveață sau Elixir.

„Înainte să începi maratonul căutării cadourilor în Iulius Mall Suceava, oferă-ți un moment de liniște și savurează o cafea pentru doza de energie de care ai nevoie. La Fontana poți să te oprești să bei un espresso și să guști un desert artizanal, Starbucks te așteaptă cu produse specifice sezonului, în pahare festive, și Promenade îți propune specialități de cafea care să-ți înveselească ziua”, arată centrul comercial precizând că programul actual al Iulius Mall Suceava este 10.00 – 21.00.