Săptămâna deliciilor Istanbulului la Iulius Mall Suceava

În preajma sărbătorilor de iarnă, cu toții căutăm cele mai speciale cadouri, pentru că ne dorim să îi surprindem pe cei dragi cu ce este mai bun. Vino la Iulius Mall Suceava să descoperi deliciile turcești, care îi vor încânta pe iubitorii de dulciuri.

Până pe 25 decembrie 2020, în parcarea Iulius Mall Suceava, găsești o bucățică din inima Istanbulului. Aromata halva, gustoasa baclava cu nucă, fistic, ciocolată, sirop din lapte sau alte arome, gözleme, su börek, tantuni și faimoasa cafea la nisip se numără printre preparatele care îi vor cuceri pe pofticioși.

Dacă ești în căutarea cadoului perfect, săptămâna turcească de la Iulius Mall Suceava vine în întâmpinarea ta cu o varietate de idei: seturi complete de cafea cu tăviță, căni, ibric și cafea,  pentru cei mai sofisticați, seturi simple sau cafea în cutii speciale pentru un cadou aromat. Fie că preferi un ceai negru clasic, de lămâie sau portocală ori fie că preferi gustul rodiei, a mărului sau al combinației dintre lămâie și mentă.

Fiind sezonul cadourilor, și magazinele din Iulius Mall Suceava ți-au pregătit oferte pe care nu trebuie să le ratezi. Și nu uita! Foodcourt-ul s-a redeschis și acum poți savura din nou preparatele tale favorite și în interior, unde atmosfera de Crăciun s-a instalat.