Perioada cadourilor, a surprizelor și a reducerilor de până la 70% continuă la Iulius Mall Suceava

Magazinele din Iulius Mall Suceava anunță reduceri mari în prima lună din acest an.

Ești pregătit să primești veștile bune? Vitrinele magazinelor din Iulius Mall Suceava afișează oferte pe care nu trebuie să le ratezi, așa că scoate lista cu dorințe și pregătește-te pentru un maraton al cumpărăturilor, care va dura toată luna ianuarie. Articole vestimentare reduse cu până la 70% găsești la C&A, Kenvelo, Lee Cooper, Terranova, iar Motivi, H&M, Tom Tailor, Bershka, Colin`s, LC Waikiki și Various Brands au discounturi de până la 50%. Însă și celelalte branduri ți-au pregătit promoții speciale.

După ce îți alegi noua ținută, asorteaz-o cu o pereche de încălțăminte, care să îți scoată în evidență stilul! La Office Shoes, Salamander, CCC și Deichmann prețurile s-au înjumătățit, dar și alte branduri au o mulțime de surprize.

Apoi, treci și prin magazinele tale preferate de beauty&care, răsfață-te și strălucește ca o divă cu produsele dorite, dar pe care acum le poți achiziționa la prețuri irezistibile. Sephora ți-a pregătit reduceri de până la 70%, Douglas are oferte de până la 60%, dar și Gerovital, Cupio și dm afișează prețuri mai mici. Și dacă tot ești la capitolul self care, treci și pe la magazinele cu accesorii și bijuterii și oferă-ți un dar special. La Splend’or, Sabrini și Meli Melo prețurile au fost reduse cu 50%.

Reducerile de iarnă au ajuns și în magazinele dedicate celor mai sportivi. Adidas și Intersport au discounturi de până la 50%, dar și Sizeer are oferte atractive la o gamă variată de produse.

Și chiar dacă Moș Crăciun abia a lăsat cadourile sub brad, poți să completezi colecția de jucării a celor mici cu articole la prețuri speciale de la Noriel și Dinoland. Treci și pe la Jysk ca să-ți alegi cele mai frumoase decorațiuni, dar și pe la Top Shop pentru articole de casă și ca să profiți de oferte! Dacă cititul este una dintre pasiunile tale, atunci vino în Iulius Mall Suceava să vezi ce discounturi găsești în Cărturești!

Lista reducerilor continuă, iar oferta completă poate fi consultată în catalogul Iulius Mall Suceava.

După atâta shopping, cu siguranță ți s-a făcut foame, așa că restaurantele și cafenelele de la Iulius Mall Suceava te întâmpină cu bunătăți, care pot fi servite și în interior.