Lecții muzeale despre speciile de urs la Muzeul de Științele Naturii pentru preșcolari și elevi din clasele primare în proiectul educațional Ziua Ursului. Lecțiile se vor desfășura cu respectarea normelor sanitare


Intră acum și în grupul de

Muzeul de Științele Naturii a anunțat că în perioada 1-5 februarie 2021 se va desfășura Proiectul educațional Ziua Ursului.

Potrivit instituției muzeale, în condițiile actuale, respectând toate normele sanitare și de distanțare fizică, preșcolarii și elevii claselor I-IV sunt așteptați să învețe despre speciile de urs de pe mapamond și mediile lor de viață, despre ursul preistoric și fosilele care ne amintesc de acesta.

Lecțiile vor fi completate cu materiale audio –video și exponate din colecțiile muzeului.

„Vom face top 10 cei mai mari urși, vom desena măști de urs și ursuleți, vom citi ghicitori și povești și vom afla multe curiozități despre cel mai mare animal din pădurile noastre”, arată sursa citată.

Lecțiile muzeale vor avea loc în fiecare zi, la Muzeul de Științele Naturii, în perioada 1-5 februarie 2021, între orele 10.30-12.00.

Pentru fiecare zi se pot înscrie maximum 8 copii.

Pentru o bună desfășurare a activităților, a fost pusă la dispoziție  fișa de înscriere și condițiile de participare la acest proiect.

Înscrierile se pot face la numărul de telefon 0230 213775, în fiecare zi, între orele 9-17, până la data de 29 ianuarie 2021.


Intră acum și în grupul de