Reduceri irezistibile pentru iubitorii de fashion și Delicii Turcești pentru pofticioși, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Ești fan dulciuri? Atunci vei fi încântat să afli că poți să te bucuri în continuare de Deliciile Turcești, la Iulius Mall. După ce îți astâmperi pofta de bunătăți pregătite întocmai ca în inima Istanbulului, treci și pe la magazinele tale preferate, care ți-au pregătit reduceri de până la 70%!

Tu pe care o alegi: baclava cu nucă, fistic, ciocolată sau sirop de lapte? Pentru că îți plac atât de mult aromele din Istanbul, deliciile turcești pot fi degustate în continuare în parcarea Iulius Mall Suceava, până pe 24 ianuarie 2021. Începe-ți ziua cu faimoasa cafea la nisip, gustă din bunătățile tradiționale, precum gözleme, su börek sau tantuni, și răsfață-te cu o sesiune de shopping în Iulius Mall Suceava!

Dacă îți dorești de foarte mult timp un set special de preparat și servit cafeaua, care conține tăviță, căni și ibric, sau unul simplu, acum este momentul să alegi modelul care îți place. Dimineața preferi să bei ceai? Vino la Iulius Mall Suceava să descoperi aromele intense ale ceaiului negru, de lămâie sau portocală ori exotica combinație dintre lămâie și mentă!

După ce guști toate preparatele care îi cucereau pe sultani, vino să vezi ce oferte ți-au pregătit magazinele din Iulius Mall Suceava! Brandurile tale favorite afișează reduceri de până la 70%, dar și promoții de neratat. Bluza trendy, care se asortează perfect cu perechea de jeans negri, și haina groasă, numai bună pentru vremea de afară, sunt acum la super preț. Consultă catalogul online pentru mai multe detalii despre promoții!

Cele mai dulci momente de răsfăț sunt la Iulius Mall Suceava!


Intră acum și în grupul de