Acasă Evenimente Concurs de frumusete pentru tinerii din Centrele de plasament din judetul Suceava

Concurs de frumusete pentru tinerii din Centrele de plasament din judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Asociaţia „EUROACTIV” organizează un eveniment inedit pentru a marca Dragobetele, chemând la un concurs de frumuseţe pe cei mai frumoşi dintre tinerii din Centrele de plasament. Acţiunea intitulată „Valentine’s vs. Dragobete – concurs de MISS şi MISTER” are loc sâmbătă, 20 februarie, începând cu orele 14:00, la Centrul de Plasament „Speranţa” din Suceava.

Evenimentul este organizat de Asociaţia „EUROACTIV” în colaborare cu Şcoala cu clasele I – VIII – Plopeni, iar participanţii vor parcurge 4 probe de dans (vals, populară, latino, rock&rol), un mini-karaoke, o probă de aptitudini şi una de cultură generală.



Juriul va fi condus de subprefectul Angela ZAROJANU, iar evenimentul va fi prezentat de prof. Narcisa Ştefănescu – vicepreşedinte „EUROACTIV” şi prof. Mihai Greciuc – preşedinte „EUROACTIV”.

Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate „EUROACTIV” a fost înfiinţată în 2007 şi derulează proiecte pentru: ajutorarea copiilor şi tinerilor dotaţi şi din Sistemul de Protecţie a copilului aflat în dificultate, asigurarea şi armonizarea de acţiuni cu caracter cultural, umanitar, educativ şi social pentru susţinerea intereselor beneficiarilor asociaţiei; prevenirea abandonului şcolar şi combaterea delincvenţei juvenile în rândul tinerilor şi copiilor; monitorizarea acţiunilor de cunoaştere şi apărare a drepturilor copiilor şi tinerilor; consilierea şi orientarea tinerilor pentru parcurgerea cursurilor de conversie şi reconversie socio-profesională.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version