Petreceri peste petreceri, la clubul sucevean Babylon!


Intră acum și în grupul de

Studenţii suceveni sunt aşteptaţi joi seară la “Student Reborn Party”, petrecere ce va avea loc în clubul Babylon. Cei mai petrecăreţi şi mai convenţionali studenţi vor fi rcompensaţi cu premii din partea casei iar organizatorii anunţă şi o “super ofertă la shot-uri”.
Petrecerea este organizată în colaborare cu A.S.U.S – Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava – şi va fi întreţinută de DJ Cioco, rezident în clubul sucevean.

Vineri seară, petrecăreţii se pot distra la “Long Shot Party”, o petrecere la care distracţia se va măsura în shot-urile servite “la metru”.

Sâmbătă şi duminică, cei care aleg Babyon vor avea parte de “Love in the club”. Aşadar, tinerii suceveni care au ratat sărbatorirea zilelor de Valentine’s sau Dragobete ori pur şi simplu sunt îndragostiţi, vor avea parte de un program special, ocazie cu care DJ Cioco şi MC Dany vor încinge atmosfera pentru a o face prielnică dragostei. Tot acum, organizatorii au pregătit un spectacol cu animatoare, care vor întreţine distracţia pe ritmuri de club.

Mai mult, toate cuplurile de amorezi vor beneficia de cadouri speciale care vor veni din partea organizatorilor iar toţi petrecăreţii vor avea parte de oferte speciale la whisky.


Intră acum și în grupul de