“Chocolat” – salonul profesional unde te bronzezi, slabesti si iti modelezi trupul


Intră acum și în grupul de

Pe segmentul servicii, Iulius Mall Suceava şi-a îmbogăţit portofoliul cu un nou chiriaş. “Chocolat” este numele salonului profesional de bronzare pe care îl găsiţi deja la parterul centrului comercial, în zona DOMO.

Se ştie că expunerea moderată la razele solare într-un mediu controlat are mai multe beneficii pentru sănătate decât riscuri, iar la “Chocolat” expunerea se face numai la aparate de bronzare performante, de ultim moment pe piaţa de profil.

Cele două dispozitive ultraperformante Megasun (produse de liderul mondial în materie de bronzare, Megasun Germania) emit doze controlabile de raze ultraviolete (UV), într-un timp mai scurt decât în cazul expunerii la soare. Gradul de bronzare este uniform, ridicat sau diminuat, în funcţie de cerinţele clienţilor. Dispozitivele Megasun sunt dotate cu Aquacool, Aroma Therapy, Vibra System (pentru relaxare, masaj şi fitness) şi bronzare umeri. Echipat şi cu sisteme audio (mp3, ghid vocal MegaVoice şi MusicVibration), acest aparat transformă bronzarea într-o reală plăcere.

În plus, poate combina expunerea la lămpile UV cu relaxarea musculară, numărând printre efecte şi modelarea corporală, fermitatea ţesuturilor, diminuarea grăsimilor şi îmbunătăţirea circulaţiei sangvine. În plus, mişcarea fizică în timpul şedinţei de bronzare creşte circulaţia sangvină, permiţând obţinerea unui bronz mai intens şi regulat.

Doar sub ghidajul profesional al angajaţilor “Chocolat”, clienţilor li se se recomandă cremele acceleratoare, produse de calitate superioară, care grăbesc bronzarea, uniformizând culoarea aurie sau chiar arămie.

La “Chocolat” se poate opta pentru combinarea bronzării cu fitness, fie bronz, fie doar fitness. Abonamente sunt de tipul “Chocolat 100” (100 lei bronz şi 120 lei bronz&fitness), “Choocolat 80” (80 lei bronz şi 100 lei bronz&fitness) sau “Chocolat 60” (60 lei bronz şi 80 lei bronz&fitness).

În oferta salonului profesional de bronzare “Chocolat” din Iulius Mall Suceava a fost inclusă şi varianta “minutelor la liber” (2 lei/minut bronz şi 2,5 lei/minut bronz&fitness).

Până la finele lunii martie, oferta “Chocolat” include până la 15% reducere la orice tip de abonament, iar crema specială pentru solar este oferită gratuit tuturor doamnelor şi domnişoarelor.


Intră acum și în grupul de