Dan Balan canta pentru sucevence la Shopping City


Intră acum și în grupul de

Binecunoscutul interpret Dan Bălan, fost membru al trupei “O-Zone” va concerta duminică, de la ora 17:00, la Shopping City Suceava, evenimentul constituind cadoul pe care complexul comercial sucevean îl oferă tuturor sucevencelor.

Dan Bălan s-a născut în Chişinău, Republica Moldova, în 1979. Cel mai mare succes de până acum l-a înregistrat în perioada când era membru al trupei O-Zone. Interpretul a fost liderul proiectului, a produs şi a scris toate melodiile formaţiei. Artistul a înfiinţat O-Zone în anul 1999 şi a lansat trei albume până în 2004. Cel mai bine vândut album al trupei a fost “DiscO-zone”, care a ajuns pe locul 1 în 6 ţări şi a fost vândut în peste 2,5 milioane de exemplare.

Succesul cel mai mare l-a cunoscut piesa “Dragostea din tei”, care este cunoscută şi ca `Numa Numa song`. Melodia a ajuns numărul 1 în 32 de ţări şi numărul 3 în Marea Britanie, vânzându-se în 12 milioane de exemplare în toata lumea . A fost cel mai mare single în Europa şi Japonia în anul 2004 şi 2005. Peste 100 de artişti au făcut un cover la piesă în 12 limbi diferite.

Înainte să intre în lumea pop, Dan Balan a făcut parte dintr-o trupă goth-doom metal, care se numea “Inferialis”, în 1997. Aşadar, în anul 2004, artistul a hotărât să se întoarcă la rădăcinile sale rock. A ales cei mai buni muzicieni din zona lui şi s-a mutat în Los Angeles, în 2005. În prezent, Dan Bălan a cucerit din nou publicul cu piesa “Chica Bomb”, care are un videoclip “hot”, filmat în Los Angeles.


Intră acum și în grupul de