Ateliere de creație pentru copii și surprize pentru îndrăgostiți, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Valetine`s Day a trecut, dar luna iubirii este încă aici. Ziua de Dragobete este un alt motiv pentru care tu și jumătatea ta trebuie să vă declarați dragostea și să petreceți împreună clipe de neuitat. Februarie este despre a dărui zâmbete și momente fericite, iar Iulius Mall Suceava are surprize atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Atelierele de creație revin și îi așteaptă pe copii.

Celebrăm iubirea în fiecare zi, iar de Dragobete este momentul în care îi arăți jumătății tale cât de importantă este pentru tine. Și pentru că orice persoană se simte specială și apreciată atunci când primește un cadou, Iulius Mall Suceava te așteaptă cu sute de premii, în cadrul campaniei Couple Goals. De vineri până duminică, 19 – 21 februarie 2021, Iulius Mall îi premiază pe cei care vin să aleagă darul perfect pentru persoana iubită. Dacă faci cumpărături de minimum 200 de lei de la brandurile tale preferate și mergi cu bonurile la Centrul Info, primești un premiu instant: vouchere la Gerovital, Cărturești, Meli Melo, Valerio Studio, Delia 07, Yumm, dar și alte magazine.

Iulius Mall a pregătit surprize și pentru copii. Atelierele de creație revin, iar cei mici sunt așteptați să își lase imaginația să prindă orice formă doresc ei. Sâmbătă, 20 februarie, de la ora 14.00, prima grupă de artiști va picta ghivece împreună cu specialiștii de la Creativ & Deco, în zona Kids din Iulius Mall Suceava, iar cea de-a doua echipă este așteptată de la ora 15.00. Toate materialele necesare sunt oferite de Iulius Mall Suceava. Accesul la atelierele de creație este gratuit, iar intrarea se face pe bază de invitație, care poate fi obținută de la Centrul Info. Numărul de participanți este limitat pentru a se menține distanțarea fizică.

Iulius Mall Suceava a mai pregătit o surpriză pentru îndrăgostiți. Intră pe pagina de Facebook Iulius Mall Suceava, urmează pașii și poți fi câștigătorul unui giveaway, a cărui premiu constă în vouchere în valoare de 900 de lei ce pot fi valorificate la magazinele din Iulius Mall! Norocosul va fi extras prin tragere la sorți, miercuri, 24 februarie 2021.

Departament PR

W: www.iuliusmall.com

E: [email protected]


Intră acum și în grupul de